Седма национална конференция по Превантивна медицина

Уважаеми колега,

Българското сдружение по превантивна медицина с удоволствие Ви съобщава, че седмата национална конференция по превантивна медицина ще се проведе в гр. Велико Търново от 11 до 13ти Ноември 2015г.

Нашата цел е тя да спомогне за популяризирането на методите на превантивната медицина и за разширяването на сътрудничеството между всички, които работят и имат интерес да работят в тази област.

За участие в конференцията, изнасяне на доклад или представяне на продукт/продукти, моля изпратете запитване или резюме на нашата електронна поща: prev_med_bg@abv.bg . Допълнителна информация ще бъде качена и на сайта на БСПМ.

Таксата за участие е 95 лв с включени две вечери.

Таксата за участие да бъде преведена на „Българското сдружение по Превантивна Медицина” на следната банкова сметка:

БСПМ,

Пощенска Банка „Юробанк И Еф Джи България АД

IBAN:  BG97 BPBI  7942 1016 2395 01

BIC: BPBIBGSF

Моля, таксата за участие с регистрационна карта, съгласно приложение 1 да бъде преведена до 09.11.2015г. Желаещите да получат фактура за такса участие ТРЯБВА да запазят бележката си от превода по банков път, която ще бъде касовия бон на фактурата. Фактури ще бъдат издадени по време на конференцията.

При пропуснати срокове таксата за участие е 100 лева , плащането и получаването на фактура за такса участие може да се извърши и  по време на конференцията.

Настаняването на участниците ще се извършва по предварителна заявка в спа-хотел “Yantra Grand Hotel****– гр.Велико Търново на преференциални цени.

Резервацията и заплащането на нощувките в хотела се извършва индивидуално от участниците от където могат да получат фактура за индивидуалните си нощувки!

Yantra Grand Hotel**** 
+359 62 600 607;  www.yantrabg.com; office@yantrabg.com 

Председател на Управителния съвет на Българското сдружение по превантивна медицина д-р Андрей Галев, дм

ПРОГРАМА

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *